REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Urla'da Bağbozumu heyecanı başladı


 Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri 4 günlük yoğun programı ile yarın başlıyor.
Şenlik; festivale katılan tüm grupların kostümleriyle birlikte yer alacağı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katılacağı coşkulu bir kortej ile başlayacak.
Faytonlar, traktörler, at arabalarıyla birlikte Jandarma Kavşağı’ndan başlayarak Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak yürüyüşün ardından çiftçilerin ürünlerinin yarışacağı ürün yarışması gerçekleşecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin halk oyunları ekibi, çocuk korosu ve anaokulu zeybek gösterileriyle daha da keyifli olacak bu ilk gün, akşam 19.00’da Klasik Türk Müziği konseri ve Evrim Özkaynak’ın konseriyle birlikte son bulacak.
“Urla Uluslararası Bağbozumu Optimist Yarışları” start aldı
Urla Geleneksel Bağbozumu Şenliklerine özel yapılan “Urla Uluslararası Bağbozumu Optimist Yarışları”nın ilk startı Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nde verildi. Türkiye, Yunanistan, Tunus, Hindistan ve Kore’nin bulunduğu 5 ülkeden toplam 102 sporcunun katıldığı yarışlarda, Türkiye’den 9 kulüp yer alıyor. 6 start verilecek yarışların ödül töreni şenliğin 3. gününde Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nde gerçekleşecek “Grubal Enfeksiyon Konseri” öncesinde gerçekleşecek

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.