REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Erdoğan'ın Balıkesir mitingi


Erdoğan'ın Balıkesir mitingi


erd



Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;''Balıkesir'de 28 Şubat'ta öyle bir destek oldu ki buradaki görüntülere photoshop diyenler oldu. Montaj diyenler oldu. Hatta Bahçeli çıkıp örüntüler montaj dedi. Balıkesir 30 Mart'ta görüntülerin montaj olmadığını sandıkta gösterdi. Balıkesir'in davamıza sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Mahçup olmayacaksınız Rabbim sizlerden razı olsun. Allah yol arkadaşlığımızı daim eylesin.''


Başbakan Erdoğan'ın Balıkesir mitingi konuşması

''O KANDA BOĞULUP GİDECEKLER''

''Dün sabah Gazze'de ateşkes sağlndı İsrail herzaman yaptığı gibi yine ateşkesi ihlal etti. Bunlar ateşkese doymazlar ama inanın o doymadıkları kanda boğulup gidecekler.''

''HİTLER'İ ARATMAYAN BİR POLİTİKA İZLİYOR''

İsrail'in şehit ettiği Gazzeli sayısı 1500'ü aştı. Ramazan demediler, bayram demediler ölüm kustular. Çocuk kadın yaşlı demediler, ölüm yağdırdılar. Okul cami demediler, msum insanları alçakça katlettiler. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Er yada geç çıkacak. İsrail Hitleri aratmyan bir politika izlerken dünyaya asla adalet gelemez. Böyle bir dünyada barış, adalet ve hukuk olamaz''

''SENİN Kİ CAN DA DİĞERİ PATLICAN MI?''

Dünya Gazze ile cılız bir şekilde ilgilenmeye başladılar. Uluslararası toplum İsrail'in soykırım sevdasının önüne geçmelidir. Avrupa ve ABD nerede burada başka bir ittifak var. ABD çıkmış İsrail'in  1 askerini soruyor ya diğer tarafta 1 700 ölü ne olacak, seninki can da diğerleri patlıcan mı?

''GAZZE İÇİN NE KADAR MÜCADELE VERİYORSAK TÜRKMENLER İÇİN DE VERİYORUZ''

Şimdi biz İsrail'in soykırımına itiraz edince İsrail bundan rahatsız olmuş. İstiyor ki Türkiye sussun. Gelip yanımızda içerden hükümete saldırarak İsrail'in işini kolaylaştırmaya çalışıyorlar.
Biz ne kadar Gazze için mücadele veriyorsak o kadar Türkmen kardeşlerimiz için de mücadele ediyoruz. Ey Bahçeli sen türkmenler için ne yaptığımızı yanındakilerine sor onlar da bilir.
Tarihte ilk defa Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Urumçi'ye gitti, oradaki Türk kardeşlerimizle buluştuk. MHP ve CHP gitsin bizleri oralara sorsun gidebiliyorlarsa.
Savaş Ay'ın bir belgeseli vardı göstemiştim değil mi hastanelerin Kılıçadroğlu'nun genel müdürlüğü zamanında ne halde olduğunu belgeyle. Hastaneler rezaletti. Onun genel müdürlüğü zamanında hastanelere sağlam girseniz hasta çıkardınız. Şimdi devran değişti. 12 yıl içinde türkiye cumhuriyeti tarihine hiç olmadığı kadar gelişti.

''BU İSTİKLAL MARŞI MI ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ Mİ?''

Babasının arkadaşı merhum Akif fakat o kitabedeki 'Kim bu cennet vatanın ugruna olmaz ki feda..' bu İstiklal Marşı mı yoksa Çanakkale Şehitleri mi ? Ekmel bey Çanakkale Şehitleri herhade dedi. Ben Kılıçdaroğlu'nun çakma olduğunu biliyordum da Ekmel'in olduğunu bilmiyordum. Dürüst ol önünde bir profesör olması seni biyere getirmez. Öyle akşam başka sabah başka yok dürüst olacaksın. 

''MHP'NİN İPİNİ PENSİLVANYA'YA TESLİM ETTİLER''

''CHP'nin iradesini teslim aldılar MHP'nin iradesini aldılar CHP'yi kasetlerle teslim almışlardı MHP'yi de alacaklar. MHP'nin ipini Pensilvanya'ya teslim ettiler. Bize şantaj yaptılar boyun eğmedik. Onlara da şantaj yapıyorlar. Onlarıda kurtaracağız. Ne dedik bunların inlerine gireceğiz dedik.'  

kaynak:ensonhaber

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.