REKLAM ALANI

KHA HABERLER

İDRİS ORTAKAYA İÇİM SIZLIYOR



          Ülkeme ihanet edenleri görünce, duyunca içim sızlıyor. Bu alçaklara bir şey yapamadığım için içim sızlıyor. Rusya ile savaş halindeyiz. Rusyanın haklı olduğunu savunan alçaklara bir şey yapamadığım için içim sızlıyor. Suriyenin faşist liderini destekleyen alçaklara bir şey yapamadığım için içim sızlıyor.
          Evet değerli dostlar, bu alçaklığı yapanlar vergilerimizden toplanan paralarımızla beslenen, maaş alan kişilerdir. Haram olsun. Zıkkım olsun. Milletvekili ünvanı almış bu ihanetçilerden kim hesap soracaktır? Merak ediyorum? Başbakan bu alçakları eleştirerek kınıyor ve sanıyorum bizlere yani kamuoyuna şikayet ediyor. Cumhurbaşkanı bunları şiddetle kınıyor ve bizlere şikayet ediyor. Bize yetki verirlerse biz gereğini yaparız. Ancak yetkimiz yoktur. Yetki verdikleri kurumlar da sanıyorum kış uykusuna yatmış olacaklar ki kimse ilgilenmemektedir, ya da yavaştan almaktadırlar.
          Ülkemizde insanlarımızı isyana teşvik eden ve terör örgütü ile işbirliği yapan, teröristlere cephane, yiyecek ve giyecek  taşıyarak suç üstü yakalanan Milletvekilleri vardır.
Teröristlere müdahale eden güvenlik güçlerimizi protesto etmek amacı ile eylem yapanlara törelanslı davranmak doğru bir yaklaşım değildir.
Bu ülkeye ihanet eden her kim olursa olsun, tesbiti halinde mal varlıklarına el konularak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır. Bununla ilgili yasal düzenleme acilen yapılmalıdır. Bu yapılmadığı taktirde en hafifi ile görev ihmali ya da ihanetçilerin işbirlikçisi olunur.
          Hukuki işlemler çok ağır işlemektedir. Ya da işlememektedir. Bu kadar net ve açık suç işleyen şahısların varlığı devam etmektedir. Bu yavaş işleyiş kamuoyunu yürekten yaralıyor. İnsanlarımız rahatsız ve huzursuz durumdadır. Devlet kurumları görev ihmali içinde midirler? diye akla birtakım sorular gelmektedir. Doğu e Güneydoğu bölgemizdeki belediye ve bir takım sivil toplum kuruluşları terör örgütünün denetimi altındadırlar. Açık ve net bir şekilde suç işleyen bir çok insan devletten maaş almaktadırlar. Ne zamana kadar bu ihanetçilere maaş ödenecektir?
          Paralel ihanet çetesinin Zekeriya Öz’leri devletin bir çok kurumunda halen cirit atmaktadırlar. Bir türlü temizlenemediler. Bu temizlik işi çok yavaş yürümektedir. Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğünde paralel yapı dim dik ayakta durmaktadır. Bu kurumun Zekeriya Öz’lerini bizim mi deşifre etmemiz bekleniyor? Neden böyle bir beklenti içindesiniz. Devletin haberalma teşkilatı dört dörtluk bir çalışma içindedir. Her türlü doğru bilgiyi İstihbarat örgütümüz verebilir. Sayın Başbakan ve ilgili Bakanlardan rica ediyorum, lütfen bu ihanetçileri devletten temizlemek için gereğini yapınız.
          Paralel ihanetçilerle iş birliği içinde olan PKK ve uzantıları her platformda birlikte hareket etmektedirler. Bu çeteler, ülkemiz düşmanları ile el ele, gönül gönüle yürümektedirler. Bu hainlere gerekli cezalar verilmelidir. Devlet içindeki tüm pislikler temizlenmelidir. Bu temizlik yapılmadığı taktirde vatandaşın vicdanında mahkum olacağınızdan endişeniz olmasın.
          Devlet nerede! diye feryat eden doğu ve güney doğu halkı, daha sonra korku tüneli içine girerek bu feryadı dahi yapamıyacak duruma gelmiştir, getirilmiştir.  
Çok geç kalındığını söylemek istemiyorum ancak DEVLETE GÜVENİNİ YENİDEN KAZANMA NOKTASINA GELEN İNSANLARIMIZA TAM GÜVEN VERİLMELİDİR.
TEZ ZAMANDA DEVLETE OLAN GÜVEN TAZELENMELİDİR.
 Saygılarımla.


İDRİS ORTAKAYA     KHA  

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.