REKLAM ALANI

KHA HABERLER

BİTLİS VALİ YARDIMCISI SİVİL İTAATSİZLİK ÇAĞRISI YAPTI




          Buyurun burdan yakın derler. Çok ilginç. Ömer Faruk İlhan isimli bir vali yardımcısı, 81 il valisini ve bürokratları istifaya davet etti. Bu çağrıyı yaparken "Allahtan korkmalarını, günah işlememelerini, ahireti düşünmelerini" işaret ederek, bu hükümeti düşürmenin gereği üzeriinde durdu.
          Bu zatı muhterem 2007 yılından beri devlette görev yapmaktadır. Bir çok ilçelerde Kaymakamlık yapmış, son bir yıldır Bitlis vali yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir. Yani sekiz yıl gibi bir sure yüksek bürokrasi görevini yürütürken, hiç bir olumsuzluk yaşamamış... Şu an hükümetin yanlış ve haksızlıklarını görmüş ve buna isyan ederek sivil itaatsizlık çağrısında bulunmuştur. Bu çağrı devlete isyan etme çağrısıdır. Bu teröriste sormazlar mı neden şimdi.? Daha önce değil? Talimatı yeni aldığın anlaşılıyor.
             Devletin düşmanları, devletin içinde görev yapmaktadırlar. Devleti yönetenlerde uyusun. "Kurtuluş Savaşı yeni başladı" başlıklı yazımda, Devletten yana olanlar ile Devlet düşmanı olanları, bilgilerim ölçüsünde açıklamıştım. Bu savaşın kazanmasının tek koşulu, Devletin içinde bulunan Fetoş terör örgütünden arındırılmasıdır. PKK, DHKPC gibi silahli örgütlerle mücadele iyi bir şekilde yürüyör. Silahlı terör örgütlerinden daha tehlikeli olan Feto terör örgütü ile mücadele konusunda ihmalkarlık yapılmamalı..
          1 Kasım seçimlerinden sonra oluşacak hükümetin Başbakanı muhtemelen sayın Ahmet Davutoğlu  olacaktır. Şimdiden sayın Davutoğlu’na çağrıda bulunuyorum. Doğu ve Güneydoğu illerimizin tamamında ve devletin her kademesinde, devlet memuru olarak görev yapan PKK ve Paralelci yapının elamanları varlıklarını devam ettirmektedirler. Bu unsurlar devletten temizlenmelidir.
Devletimizin, ülke çapında her kademesinde Paralelciler varlıklarını devam ettirmektedirler. Bunlardan kurtulmak zorundasınız.
"KORKAKLARIN MAKAM İŞGAL ETMEYE HAKLARI YOKTUR" başlıklı yazımda, terörist uzantılarının Devlet içindeki görevlerini açık bir şekilde ifade etmiştim. Ne acıdır ki, ülkemizin en önemli sorunlarını yazıyor, dile getiriyoruz, ancak ilgililerin bilgilendirilmeleri sağlanmıyor.
Benim yazdığım yazıların tamamı Başbakana ulaştırılmalıdır. Çünkü önemli şeyler yazıyorum. Başbakanın görebilmesi için bu yazıların, Başbakanın önune gitmesi sağlanmalıdır. Başbakanın Basın danışmanları ne işe yarıyorlar anlamış değilim.
VAN ilinin en önemli gazatelerinden olan Vansesi Gazetesinin köşe yazarıyım. Bu gazete 80 yıldır günlük yayın yapan bir gazetedir. Bu gazeteyi okumayan, Başbakan ve Cumhurbaşkanı danışmanlarını şiddetle kınıyor ve Başbakan ile Cumhurbaşkanına şikayet ediyorum.
          Devlete isyan eden, devlet görevlilerini isyana teşvik eden, vali yardımcısı hakkında yasal işlemlerin yapılması için Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum.
            Ülkemizin içinde ve dışında bulunan bu ihanet şebekelerine Allah fırsat vermesin.
            Devleti yönetenlerin de bu Kurtuluş Savaşı’nda üzerlerine düşenleri ciddi ve kararlı bir şekilde ele almalarını ve mücadele konusunda güçlü olmalarını temenni ediyor, saygılar sunuyorum.


İDRİS ORTAKAYA *KHA-.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.