REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Sahte içkiye dikkat

Sahte içkiye dikkat

İZMİR Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’nun yaptığı operasyonda çok sayıda kaçak ve sahte rakı ele geçirildi.

Konak ilçesinde park halinde bulunan ve içinde çok sayıda içki kolisi olduğu görülen şüpheli bir araçta yapılan aramada 720 şişe 70 cl’lik kaçak rakı ele geçirildi. Şüpheli Ö.H. "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet" suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
Karabağlar ilçesinde içki imalathanesi ve depo olarak kullanılan iki farklı adreste yapılan başka bir aramada ise 69 şişe 35 cl’lik sahte bandrollü rakı, 26 şişe 50 cl’lik sahte bandrollü rakı, 165 şişe 70 cl’lik bandrolsüz viski, 564 şişe 70 cl’lik bandrolsüz rakı, 59 şişe 70 cl’lik bandrosüz votka, 60 litrelik bidon içerisinde açık rakı, sahte bandroller, sahte rakı yapımında kullanılan malzemeler elegeçirildi.
Şüpheli O.G., H.Ç. ve E.A. gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan O.G. ve H.Ç. serbest bırakılırken E.A. tutuklandı.
Her iki olayda ele geçirilen bandrolsüz kaçak içkilerin piyasa değerinin yaklaşık 96.180 TL, engel olunan kamu zararının ise yaklaşık 79.348 TL olduğu bildirildi.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.