REKLAM ALANI

KHA HABERLER

CHP İzmir'de liste netleşti! Kimler hangi sırada? KAMİL HOCA 1' SIRA GERİLEDİ.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantı 2,5 saat sürdü. Toplantıda parti meclisine sunulacak milletvekili aday listesi görüşüldü.
Bu arada MYK'nın belirlediği aday listesinin oylanacağı parti meclisi toplantısı da başladı. Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan parti meclisinde, il il adaylar oylanacak.
Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP MYK toplantısından İzmir listesinin ise 7 Haziran genel seçimlerindeki gibi şekillendiği öğrenildi. Yüksek Seçim Kurulu’nun Basın İlan Kurulu üyeliği nedeniyle adaylıktan düşürdüğü Atila Sertel altıncı sıraya yerleşirken Sertel’in adaylığının düşürülmesiyle bir üst sıraya çıkarak vekil seçilen Kamil Okyay Sındır da 7'nci sıraya geriledi.  Aday olmayan Turgay Bozoğlu, Sabri Ergül,  Taha Okan yerine önseçimden çıkanların sırasıyla yerleştirileceği karara bağlandı. Ayrıca İzmir 1. bölge 12. sıraya gençlik kotasından Emir Cömert aday olarak yazıldı. Liste, Parti Meclisi'nden geçtikten sonra Yüksek Seçim Kurulu'na sunulacak.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.