REKLAM ALANI

KHA HABERLER

LEGAL VE İLLEGAL MUHALLEFET ELELE


          Devletimizin, Cumhurbaşkanına hakarat eden ve tehdit eden Feto terör örgütünün basın uzantısı Ekrem Dumanlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan için " Ya adam gibi gidecek yada gitmek zorunda kalacak" diyerek, çok yürekli bir militan olduğunu kanıtlamıştır. Cumhurbaşkanı'nı açıkça tehdit eden, bu şahısla ilgili her hangi bir soruşturma açılmadığından dolayı şaşkınım, üzgünüm ve de bu devletin savcıları neredesiniz? Diyorum.
          Gezi olaylarının başladığı dönemde " Şer güçleri birlikte hareket ediyor" Başlıklı yazımda, legal ve illegal örgütlerin ortaklaşa organizasyonlarından bahsetmiştim. Yeniden açma gereğini duyuyorum. İpek holdigin şirketlerine yapılan operasyondan rahatsız olanlara bakınız; Başta Amerikan devletinin sözcüsü karşı çıkıyor. Sanki İpek holding, Amerikanların hissedar oldukları bir kuruluştur. CHP karşı çıkıyor ve Erdoğanı  eleştiriyor. MHP karşı çıkıyor ve Erdoğanı eleştiriyor. HDP karşı çıkıyor ve Erdoğanı eleştiriyor. Tabloya bakın; Başta ABD, CHP, MHP, BDP legal muhallefet, arkalarında, FETO, PKK, DHKPC ve diyerleri, hep birlikte ellele. Dilediğiniz kadar ilişkilerinizi gizlemeye çalışın, hepiniz aynı merkezden yönetiliyorsunuz. Bu gün TBMMeclisinde ki blok davranışınız bu söylediklerimin somut bir göstergesi değilmidir? BDP ülkede seçim güvencesi yoktur, bu şartlarda seçim yapılamaz derken, MHP de BDP ile aynı dili kullanmış olmasına ne denmeli.
          Fetoşun hukuktaki uzantıları olan süper savcılar kaçak ve kırmızı bültenle aranmaktadırlar. Bu aşağılık uşaklar neden kaçtılar? Demekki suçlu olduklarını biliyor ve suçlarından dolayı büyük cezalara çarpılacaklarını bildikleri için firar ettiler. İpek holdingin patronu Akın İpek 2003 yılında iflas etmiş bir işadamı iken, bu gün milyarlarca dolara  ve yüzlerce şirketlere sahip olmasının altında bir gayri meşruluk yokmudur? Devletin bir denetim hakkı yokmu? Bu adam namuslu biriyse neden kaçtı? gelsin işinin başına şirketlerine sahip çıksın. Neden kaçıyor? Suçu yoksa, neden korkuyor. Dışarıdan borazancılarına demeç gönderiyor. " Bir lira hilleli para bulurlarsa şirketlerimi onlara bırakacağım" diyen adam, gelir adam gibi işine sahip çıkar ve hesap verir. Bunu yapmayarak, paralel yapının uzantıları olan Ekrem Dumanlı ve diyer medya kuruluşlarının avukatlığına baş vuruyor.
          Paralel yapı şu anda tüm ülke genelinde iş dünyasını temsil eden birçok Ticaret ve Sanayi oda yöneticilerine, Akın İpeğe sahip çıkmaları için baskı yapmaktadırlar. Bunlar her türlü şantaj ve tehdit yontemlerini de kullanmaktan geri durmazlar. Bu alçakların tehditlerine, şantajlarına pabuç bırakılmamalıdır. Ülkemiz düşmanlarının finasman kaynağı olan bu holding, didik didik aranmalı, incelenmeli ve gereği yapılmalıdır. Paralel yapı PKK dan daha tehlikeli bir örgüttür. Bu alçaklara karşı tek yumruk olmalıyız.
          Ülke batsın yeterki Erdoğan gitsin mantığı ile birlikte mücadele eden bu şer güçleri, ABD nin işbirlikçileridirler. Allah bunlara fırsat vermesin. Erdoğan kadar başlarına taş düşsün. Yüce Allah, Cumhurbaşkanımıza güç ve kuvvet versin yar ve yardımcısı olsun. Saygılarımla.

İDRİS ORTAKAYA-KHA-

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.