REKLAM ALANI

KHA HABERLER

HALKIMIZIN MALÜM GAZETECİLERE SIRT ÇEVİRME NEDENLERİ…

HALKIMIZIN MALÜM GAZETECİLERE SIRT ÇEVİRME NEDENLERİ… 



  • ANADOLU BASIN YAYIN BİRLİĞİ'de KURUCU VE 1.DÖNEM GENEL BAŞKAN,YAŞAM BOYU ONURSAL GENEL BAŞKAN.
  • 18 Ekim 2008 - halen HASAN ALPARSLAN YAZDI

  • HALKIMIZ; malum gazetecilere neden sırt çevirdiklerine ve onların uğraşlarına neden kayıtsız kaldıklarının nedenlerine gelelim.

    Çok sık yalan veya yanlış haber yaparak, masum olaylarla ilişkisiz olan insanları mağdur ettiler.

    Yuvaların dağılmasına, insanların şerefi, haysiyetini ayaklar altına alarak, işlerini kaybetmelerine ve boşanmalara da neden oldular. Kimileri de bunların yüzünden İNTİHAR dahi ettiler.

    Yalan ve yanlış haberleri düzelterek yâda TEKZİP ederek, insanların yaralarını sarmak ve mağduriyetinin giderilmesi için yardımcı olmak yerine daha da haz duyarak, onların izzetinefisleriyle oynadıklarını düşünmediler.

    Yargı yoluyla alınmış tekzip kararlarını DÜRÜSCE ve zamanında yayınlamadılar. Acıma ve merhamet duygularını unuttular..

    Haberleri iyi araştırmadan, eksik ve YALAN yanlış yazdılar. Aga babalarından aldıkları talimatla doğru habercilik yapmadılar.

    Gazeteciliğin en temel yasası olan etik ve doğruluk ilkesini çiğnediler.. Gazetecilik mesleğini şaibelindir diler, ayaklar altına aldılar...
    Gazeteciliğin gücünü, imkânlarını ve yarattığı fırsatları kişisel çıkarları için kullandılar. Bu sayede iş ihale takipçiliği yaptılar. mal, mülk, dolar ve nüfuz zengini oldular. Rüşvet, yolsuzluk işlerine bulaşarak toplumun itimadını yitirdiler.

    Sosyal değerlere, toplumun hassasiyetlerine, inançlarına, kültürüne saygılı ve duyarlı davranmadılar. “Köylü ve köylülük” sıfatlarını aşağı, gelişmemiş, geri ve suç işleyen kitleleri tanımlamada kullanarak toplumun yarısını incittiler, aşağılayıp kızdırdılar.

    Politikayı, siyasal hayatı kendi çıkarları doğrultusunda etkilediler ve yönlendirdiler… Gazetelerin yönlendirici gücünü ve bir silah gibi kullanabilme özelliğini kullanarak iç siyasetin yapı taşlarını yerlerinden oynattılar. Sosyal ve Siyasal dengeleri bozdular..
    DEVLETİN; Ülkesi ve Milletiyle bölünmez Bütünlünü savunanlara karşı cephe oluşturdular. Dış ve İç Mihraklara göz kırptılar..Marjinal gurupların hamiliğine soyundular..

    Lobicilerle iş birliği yaparak, Ekonominin çarklarıyla ile oynadılar. Borsaya, dövize, repoya, ihalelere, özelleştirmelere istedikleri gibi yön vermeye çalışarak MİLLİ ve toplumsal çıkarları ve hedefleri bozdular.

    Toplumu lüks tüketime ve yumuşakgiller olarak tanınan Homoseksüel kültürüne özendirerek Türk aile modelinin temellerinin çatlamasına ve çözülmesine yol açtılar.

    Milletin bütünlüğü ve beraberliği gibi konuları tartışmaya, eleştirmeye ve tahribata açarak MİLLİ yapıya ve toplumsal barışa büyük zarar verdiler. Milleti MİLLET, devleti DEVLET yapan, binlerce yıllık mayaları bozmaya çalıştılar.

    İşlerine gelmeyen kişileri gizli KAMERA oyunlarıyla, yalan haberlerle ve iftiralarla suçlayarak harcamaya çalıştılar. Pek çok insanın hayatını mahvettiler.

    Marjinallikle hareket eden ve pek çoğunun ruh sağlığının bozuk olduğu anlaşılan kimi hasta köşe yazarları “Kocanızı aldatın, biraz ihanet iyidir” gibi en aşağılık telkinleri yazmaktan bile çekinmediler ve bunları MARJİNALLİK zannettiler. Feminizmi anarşizmi, ruh bozukluklarını, seks sapıklıklarını ve saplantılarını marjinallik olarak kabul ederek, topluma “penis, cinsellik” yazıları yazdılar. “Aldatılmanın keyfi” diye bir sapık fikir işlediler.

    Gazetelerin her yerini VICIK VICIK homoseksüellerin, Etilerin, meyhanelerin ve Bodrum barlarının ve bunun gibi rezilliklerinin kahramanlarıyla doldurdular. Bunlar yetmiyormuş gibi…

    İnsanlarımıza İNSANCA değer vermeyip, kendilerinin birinci sınıf olduklarının KOMPLEKSİNE kapıldılar.
    Halkımız ise.. bu tiplemelere sırt çevirerek onları karanlık bataklıklarında çürümeye mahkum ettiler.. Saygılarımla..

    Hiç yorum yok

    hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.