REKLAM ALANI

KHA HABERLER

YALANCI,KOF SİYASİNİN İKİ YÜZLÜLÜĞÜ..ÖYLE İKİYÜZLÜ SİYASİLER



YALANCI,KOF SİYASİNİN İKİ YÜZLÜLÜĞÜ..ÖYLE İKİYÜZLÜ SİYASİLER

  • ANADOLU BASIN YAYIN BİRLİĞİ'de KURUCU VE 1.DÖNEM GENEL BAŞKAN,YAŞAM BOYU ONURSAL GENEL BAŞKAN.HASAN ALPARSLAN   YAZDI
  • Var ki AİDS, kanser gibi hastalıklardan daha beterdir.
  • Toplumsal değerlerimizi hırpalayan ve insan onuruna hiç yakışmayan bazı densizlerdir onlar!..

    Siyaseten yok olma telaşıyla yalpalayan ve belli zikzaklar çizerek ülke kalkınması ile huzur ve istikrarını hiçe sayan, Cafcaflı konuşmaları ve abartılı yalanları ile hayalcilik ve karanlık dünya cenderesinin içine dalan, menfaat çarkını döndürmek için her türlü yola başvuran, ikiyüzlülüğünün ve saygısızlığının verdiği HAZ ile kıs kıs gülen, hayvan demenin bile lüks sayıldığı insanlıktan nasibini almamış yaratıklara seçim sandığında dur demenin zamanı gelmedi mi?

    Günün rüzgarıyla hak etmediği bir konun rüzgarıyla siyasete dahil edilen ZAT; hemen havalanmakta, küçük dağları yarattığını sanarak, siyasi yandaşlarına MADİK atan ve karanlık düşüncesiyle “Leşe konan kargalar” gibi çöreklenen KOF SİYASİNİN maksadInı anlamamak SAF dillik olur.

    Bunlar kendi ÇAPSIZ terazisinde iyi niyetli dost canlısı vefakâr ve fedakâr milletimizi tartarak, oyun oynama maharetini sergilemekte ki ustalığı ile kendisini çok akıllı sanan bu DENSİZLER, yalnız mensup olduğu siyasi partililer değil, toplumla arasına da görünmez bir duvar ördüğünün farkında bile olmadan oturduğu CAFCAFLI koltuğun tadını çıkardıklarını sanmaktadır.

    Kendisini önemli kişi sanan, GANDİ yakıştırmasıyla da küçük oyunlara yeltenen bu CÜCELER, çok geçmeden oyunlarının milletçe farkına varıldığını gördükçe sudan çıkmış balık örneği yalpalayacağını anlayacaktır.

    Halkın içine döndüklerinde; aleyhinde yalan-dolanla iftira atlattıkları kişilerle karşılaştıklarında ise, kendilerine ne kadar saygı duyduklarını utanmadan söyleyebilmekte, böylece YALANCI SİYASİNİN ikiyüzlülüğünün örneğini vermektedir.

    Yakın zamanda halkımızın huzurunda, birlikte şahit olduğumuz bu iki yüzlülük ve saygısızlıkla yoğrulmuş siyasinin her yöne salya ve zehrini akıtması.. Bu çapsız ve Çarkçı kemal adıyla anılan siyasi, “Ormandaki çakal ile aslanın” hikâyesini hatırlatıyor insana…

    Bu gibi TÜREDİLER trajikomik olayların içerisinde kendilerine yer bulduğu sürece, bir gün kendi kafalarında oluşturdukları ÖRÜMCEK ağlarına takılıp, heder olup gideceklerinin farkına vardıklarında elbet iş işten çoktan geçmiş olacak…

    İşte o gün…
    Saygın, itibarlı, haysiyetli, namuslu, onurlu ve gururlu kişilerin parmakları arasında ezilip, yok olacaklardır…

    Kendini bilen, yerini hak ederek dolduran, insan sevgisi ve saygısıyla dolu gerçek siyasilerle bağdaşmak ve dürüst siyasilerle ‘’DURMAK YOK, YOLA DEVAM’’Slogonuyla.. Sözünü ettiğimiz DENSİZLERE örnek olmalarını istemek geçiyor içimizden…

    Vatan, millet sevgisiyle YOĞRULMUŞ siyasiler var oldukça…
    Yalancı siyasi İkiyüzlülüğü ve..
    Saygısızlığın bedelini ağır ödeyecek…
    Kendi karanlık dünyasında da…
    Yok olup, gideceklerdir…. Saygılarımla..

    Hiç yorum yok

    hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.