REKLAM ALANI

KHA HABERLER

AK Parti İzmir Miletvekili Denizli'ye yeni görev


AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekili Mehmet Ali Şahin'in başkanlığını yürüttüğü Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı, Genel Başkan'dan sonra, partiyi siyasi ve hukuki olarak temsil eden, partinin siyasi kimliğini kamuoyuna anlatan, parti vizyonunu belirleyen, parti politikalarını oluşturan ve politik söylem geliştirip bu söylemleri teşkilata yayan bir birim olarak görev yapıyor. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ayrıca diğer siyasi partilerle diyalog kurup, partinin Hükümet ile ilişkilerini de yürütmekle de görevli. 2011 milletvekili seçimlerinden sonra Genel Merkez'de Halkla İlişkiler Başkanı Salih Kapusuz'un yardımcılığına getirilen Denizli daha sonra yapılan değişiklikle Halkla İlişkiler Başkanı olan Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile de çalıştı. İlknur Denizli halen TBMM 'de Plan ve Bütçe Komisyonu Katip Üyeliği'ne de devam ediyor. 
AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ İLKNUR DENİZLİ KİMDİR?
1964'te İzmir'de doğdu. Gıda mühendisi; Ege Üniversitesi Mühendislik Fak. Gıda Mühendisliği mezunu. TRT'de görev aldı. 1994'le kendi firmasını kurdu. İzmir Sanayici ve işadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. İngilizce bilen Denizli, evli ve 2 çocuk annesidir.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.