REKLAM ALANI

KHA HABERLER

TÜRFAD üyelerine sonsuz şükranlarımı bir kez daha belirtmek isterim.

Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi'nce 17.si düzenlenen "İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır" Anma ve Ödül Töreni'nde geçtiğimiz dönem spora, spor kulüplerine ve sporcularımıza yapmış olduğumuz katkılarımız dolayısıyla verilen ve benim için gerçekten büyük bir onur ve gurur kaynağı olan "Hizmet Ödül’ünü, onu gerçek anlamda hak eden tüm 2009-2014 dönem Belediye Meclis üyelerimize, Belediye çalışanlarımıza, alın teri ve emeğiyle kentimize ve halkımıza hizmet veren tüm emekçi kardeşlerim ve tabii ki Bornova halkımız adına aldığımın özellikle bilinmesini diliyorum.
TÜRFAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Bahri Vreskala, Sn.Eren Gevgeli ve sevgili dostum Engin Kurt başta olmak üzere bizlere bu onuru yaşatan tüm TÜRFAD üyelerine sonsuz şükranlarımı bir kez daha belirtmek isterim.
Ödül törenine, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) As Başkanı Aydın Begiter, TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala, Onursal Başkan Erdoğan Tözge, Denizli Şube Başkanı Necdet Yılmaz, Konya Şube Başkanı Dursun Seyis, eski Bakan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Yüksel Çakmur, dernek üyeleri, Altay Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Eren Gevgeli ve çok sayıda İzmir sporuna emek verenler ve aileleri katıldı. Ayrıca Sn.Yüksel Çakmur’a da Onur Ödülü verildi.


Ayrıca, görevimi devrederken yarılamış olduğumuz 7500 kişi kapasiteli Doğanlar Şehir Stadyumu ve 2500 kişi kapasiteli Altındağ Spor Salonu projelerimizi bizden sonra da başarı ile sürdüren Belediye Başkanımız Sn.Olgun Atila ve birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşlarına da sonsuz şükranlarımı sunmak isterim. Bu çabaları nedeniyle hizmette devamlılık ilkesinin gereğini layıkıyla yerine getirdikleri için TÜFAD tarafından aynı amaçla ödüllendirilmiş olmaları da gerek şahsım gerekse tüm Bornovalı hemşerilerimiz için gurur vesilesi olmuştur.
Bornova'mıza, İzmir'imize ve Ülkemize de örnek bir güzellik yaşatabilmenin gururuyla...

Ödüle layık görülmemize neden olan geçtiğimiz dönem (2009-2014) spora yönelik çalışmalarımız şöyle ifade edilmiştir;
1. Işıkkent Spor Tesislerinin Yapımı ve Hizmete Sunulması (2011) (Spor Salonu, Açık ve Kapalı 2 adet Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Fitness Center, Konaklama Tesisleri)
2. 3 adet Nizami Futbol Sahası Suni Çim Düzenlemesi
3. 5 yeni Halı Saha ve çok sayıda halı saha onarımı
4. 13 ayrı branşta, çok sayıda yaş gruplarında, kız ve erkek sporcu yetiştirilmesi
5. Bütün mahallelerde spor yapan özellikle kadınlarımızdan oluşan yurttaşlarımıza Park Spor Aletleri Kurulumları
6. Engellilere spor imkanlarının sunulması ve down sendromlu, otistik, vb engelli vatandaşlarımıza spor terapi uygulamaları başlatılması
7. İzmir’de ilk defa çok geniş katılımlı “Masterlar Futbol Turnuvası” Düzenlenmesi
8. “Minik Kramponlar Futbol Turnuvası” Düzenlemesine Destek ve Ev Sahipliği
9. Uluslararası Su Topu Turnuvası Düzenlemesi ve Ev Sahipliği
10. Beko Basketbol Ligi’nde Mücadele Edilmesi
11. Bornova’daki 35’e yakın Amatör Spor Kulübümüze tüm imkanların sunulmasının ve ayni desteklerin yanısıra İzmir’de ilk defa “Nakdi Destek” (2012 – 2013 yıllarında; BAL Ligindeki takımlarımıza 30.000 TL, Süper Amatör Ligindeki Takımlarımıza 15.000 TL, diğer tüm Amatör Spor Kulüplerimize 5.000 TL).
12. Bornova Kaymakamlık Kupası Spor Müsabakaları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tüm Okullar bünyesindeki tüm Müsabaka ve Turnuvalarına her türlü destekler.
13. Bornova Şehir Stadyumuna ilk defa olarak Teknik Donanım sağlanması (Skorbord, Ses ve Işık Düzeni)
14. Altındağ Spor Tesislerinin (2500 kişi kapasiteli 4 Tribünlü Ana Salon ve 250 kişi kapasiteli Antrenman Salonu, 115 Kişilik Basın, 120 kişilik VIP Tribünleri) Projelendirilmesi (2012), Temel Atılması(2013) ve İmalatın Yarıya Getirilmesi.
15. Bornova Doğanlar Şehir Stadyumu (26.000 metrekare alan üzerinde yaklaşık 7500 kişi seyirci kapasiteli Stadyum ve Tribün altlarında spor salonları vd imkanların sunulacağı) Projelendirilmesi (2012), Temelinin Atılması (2013) ve İmalatının Yarıya Getirilmesi.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.