REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Katilden mesaj var

4 gündür kayıp olan 16 yaşındaki Onur Sandal, ormanda bıçaklandıktan sonra gömülmüş olarak bulundu. Cesedin 20 metre yakınında bulunan kadın ayakkabıları kafaları karıştırdı

Denizli'de 4 gün önce ailesi tarafından polise kayıp olarak bildirilen 16 yaşındaki Onur Sandal, Bağbaşı Mahallesi'ndeki Kent Ormanı'nda gömülü halde bulundu. Sandal'ın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Cinayet dün sabah ortaya çıktı. Saat 08.30 sıralarında Bağbaşı Mahallesi'ndeki Kent Ormanı içindeki yoldan yaklaşık 100 metre içeride, çam kozalağı toplamak için dolaşan orman görevlileri, çalılıklar arasında kuru bir çalı olduğunu fark edip kaldırınca, toprağın altında bir el olduğunu fark etti. Görevliler durumu hemen polise bildirdi. Ekipler, olay yerine 20 metre mesafede bir kadına ait ayakkabı bulunca toprak üstünde eli görünen kişinin bir kadın olabileceğinden şüphelendi. Olay yerine takviye polis ekibi sevk edildi. Ayakkabının bulunduğu yerle cesedin bulunduğu yer güvenlik şeridiyle çevrildi. Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ormanlık alanda geniş çaplı araştırma yaptı. 
Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerine gelmesiyle yapılan kazı sonucunda cesedin bir erkeğe ait olduğu anlaşıldı. Üzerinden çıkan kimlikten ölen kişinin 16 yaşındaki Onur Sandal olduğu belirlendi. Onur Sandal'ın bir başka yerde öldürüldükten sonra ormana gömülmüş olabileceği belirtildi. Sandal'ın yapılan otopsisinden vücudunun çeşitli yerlerinde 17 bıçak darbesi bulunduğu öğrenildi.

'Köye gidiyorum' dedi
Elektrikçi kalfası olarak çalıştığı öğrenilen Sandal'ın 4 gün önce annesi Neşe Sandal'a, "Köye gidiyorum" dediği ve o günden beri kendisinden haber alınamadığı belirtildi. Sandal'ın katilinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.