REKLAM ALANI

KHA HABERLER

71 Gün Sonra Serbest Kalan Türk Pilotların İlk Fotoğrafları

71 Gün Sonra Serbest Kalan Türk Pilotların İlk Fotoğrafları

Lübnan'da kaçırılan ve 71 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Murat Akpınar ve Murat Ağca'nın ilk fotoğrafları yayınlandı.
Beyrut'ta kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca 71 günün ardından serbest kaldı. Lübnan'da serbest bırakılan Türk pilotlar, özel uçakla Türkiye'ye hareket etti. Haberin ardından ilk değerlendirme Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi.
MÜJDEYİ Davutoğlu VERDİ
Lübnan'da kaçırılan Türk pilotlar özgürlüğüne kavuşurken Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu bu güzel haberi sosyal medya üzerinden paylaştı ve pilotların ailesine güzel haberi verdi. Davutoğlu Bayram sevincimize sevinç katan haberi artık paylaşabiliriz, "Pilotlarımız Türk yetkililere teslim edildi." dedi.
PİLOTLARIN İLK GÖRÜNTÜSÜ
Kısa bir süre içinde El Cedid televizyonu Ağca ve Akpınar'ın ilk görüntülerini yayınladı. Pilotların Lübnan polisine teslim edilmesinin ardından çekilen o görüntüden bir kare paylaşıldı.
BAŞBAKAN "MUTLU SON YAKIN" DEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde yeni görüntüleri yayınlanan pilotlarla ilgili Başbakan Erdoğan, "En kısa sürede pilotlara ulaşacağız. Hayırlı, mutlu sona çok yakınız her an netice alabiliriz" açıklaması yaparken Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da pilotların serbest bırakılmasında olumlu gelişmelerin yaşandığını söylemişti.

Haber: 71 Gün Sonra Serbest Kalan Türk Pilotların İlk Fotoğrafları

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.