REKLAM ALANI

KHA HABERLER

‘’DEVLET ÜLKESİ VE MİLLETİYLE BİR BÜTÜNDÜR’’…


‘’DEVLET ÜLKESİ VE MİLLETİYLE BİR BÜTÜNDÜR’’…


ANADOLU BASIN YAYIN BİRLİĞİ'de KURUCU VE 1.DÖNEM GENEL BAŞKAN,YAŞAM BOYU ONURSAL GENEL BAŞKAN.
18 Ekim 2008 - halen...Hasan ALPARSLAN... Yazdı.

Hasan Alparslan
İNSANLIK âlemi içerisinde ne uşak olmamızı, nede başkalarını uşak olarak görmeyi, kullanmayı kabul etmeyen bizler, Şerefli bir bayrağın taşıyıcısı olan bu ülkenin evlatlarıyız. 
Millet olarak bizim şiarımız, düşüncemiz, gayretimiz ve çalışmamız bu ülkenin insanlarına çağlar üzerinden bir sıçrama yaptırarak onu ilimde, teknikte yüksek manevi değerlere sahip olmada, en yükseğe çıkarmada ki gönül seferberliğimizdir.

Bizi anlamayanlar, anlamak istemeyenler, dünya üzerindeki varlığımızı hazmedemeyenler tarih boyunca vardı ve daima da olacaktır. Dar dünyaları içinde menfaat çarkına dayanan, çıkarların kölesi olan karanlık RUHLAR bize düşmanlık etmeyi sürdüreceklerdir.

Kıskançlığın, hasedin, sahtekârlığın, yalancılığın, alçaklığın çirkefi içinde beslenen kimselerin aleyhimizde her çeşit faaliyeti, alavereyi, dalavereyi Bizans oyunlarını yapmaları karakterleri gereği olağandır. Ve buna da devam edeceklerdir… Tarih boyunca olduğu gibi…

Atalarımızın kanları ile yoğrulmuş, bu VATAN’ın cesur insanları, sizler böyle yanlış yolda olanların da kurtuluşu, iyiliği ve uyanışı için iğrenmeden, tiksinmeden, ürkmeden, korkmadan VAKARINIZI ve inançlarınızı taze tutarak çalışacak ve Milletimizin şeref ve haysiyetini onlara göstereceksiniz.

Biz… Türk milleti olarak ülkemiz için en güzeli, en mükemmeli sağlamak gayreti içerisinde her engeli aşarak ve hiçbir şeyden yılmayarak ileriye atılmalıyız.

Elimizde ŞANLI bayrağımız TÜRK olmanın gururu ile daha ileriye atılmalıyız ki atalarımızın bize yadigâr ettiği, bize emanet bırakılan ve gelecek nesillerimize bırakmak istediğimiz bu kutsal topraklar üzerine oynanan terbiyesiz, çirkef oyunları bozup, oyunları oynayanların kafalarına icat ettiği menfaat çarkını paralamalıyız, parçalamalıyız.

Dünyanın en zengin toprakları üzerinde en önemli bölgede tarih’in gördüğü devleti kurmuş ve ŞANLI orduları yürütmüş olan bir milleti yoksul, fakir, başkalarına el açan, bakımsız, perişan ve dağınıklık içinde bırakarak. Ülkemizi bölüp, parçalamak isteyen yobazları da unutmamak ve hatırdan çıkarmamak lazım ki, vatanımızın ekmeğini yiyen, suyunu içen velhasıl her türlü nimetlerden faydalanan ihanetçi insanlara şebekesine göz yummak ve düzen bozucularına fırsat vermek de safdillik olur.

“DEVLET ÜLKESİ VE MİLLETİ İLE BİR BÜTÜNDÜR”

Bu bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere fırsat vermemek için üzerimize düşen en büyük görev ise... Tahriklere kapılmadan, kardeşi kardeşe düşürmek, insanlarımızı birbirine düşman etmek isteyenlere fırsat verme zaaflığını göstermeyen bir görev şuuru ile TÜRK milleti olarak TÜRKLÜK şan ve şerefiyle sonuna kadar birlik ve beraberlik ruhu ile kenetlenip, korumalıyız.

Yoksa… Bu VATAN için şehit düşen atalarımız ve evlatlarımızın vebali omuzlarımızda bir yük olarak kalır ki. Bize emanet edilen bu VATAN topraklarında bizden sonra gelecek nesillerimizin BEDDUALARINA maruz kalırız.

Geliniz…
Geliniz ülkemizi sevelim.
Geliniz insanlarımızı sevelim.
Gelin kardeşlik ruhu içinde olmanın şuuru ile
Ay yıldızlı BAYRAK altında…
Birbirimizi SEVELİM…
Çünkü…76 milyon insanımızı kucaklayarak sevmek demek..
O’NA HİZMET ETMEK DEMEKTİR… Saygılarımla

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.