REKLAM ALANI

KHA HABERLER

12 Lira'ya Ada Turu

12 Lira'ya Ada Turu


İzmir’de 12 liraya günübirlik ada turu

12 Lira'ya Ada Turu
                 İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çok uygun fiyatlarla günübirlik tatil hizmeti verdiği Urla ilçesindeki Yassıcaada, sıcaktan bunalanları Ege Denizi’nin mavi sularıyla buluşturmaya devam ediyor. Gidiş dönüş vapur ücreti dahil tesislerden sadece 12 liraya faydalanan İzmirliler, pazartesi hariç her gün düzenlenen ada seferlerine büyük ilgi gösteriyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin günübirlik tatil merkezi Yassıcaada, her yıl olduğu gibi ekonomik tatil yapmak isteyen İzmirlilerin akınına uğruyor. Karşıyaka ve Üçkuyular iskelelerinden düzenlenen vapur seferlerine katılan tatilciler, yaklaşık 45 dakika süren yolculuğun ardından kendilerini Urla’nın serin sularına bırakıyor. 18 Haziran 2013'te sezonu açan ada, doğal güzellikleriyle özellikle çocuklu ailelerin ilgisini çekiyor. Tertemiz 400 metrelik kumsalı ve çeşitle faaliyetleriyle tatil köylerini aratmayan Yassıcada’nın müdavimi olduklarını söyleyen aileler, "Çocuklarımızla buraya gelip hiç rahatsız edilmeden güzel bir gün geçiriyoruz. Oldukça da ekonomik; hem deniz keyfi yapıyoruz hem de aile bütçemiz sarsılmıyor." dedi.

12 YILDA 350 BİN ZİYARETÇİ

2001 yılından bu yana günübirlik tatilin adresi haline gelen Yassıcaada, 12 yılda yaklaşık 350 bin kişiye hizmet verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Grand Plaza Turizm A.Ş. tarafından işletilen Yassıcaada’ya İZDENİZ A.Ş.’nin vapur seferleriyle ulaşma imkanı olan İzmirliler, bu sezon tesisleri 9 Eylül 2013 tarihine kadar kullanabilecek. Üç yıldır zam yapılmayan adaya gidiş dönüş ücreti bu yıl da 12 lira; 0-6 yaş grubu çocuklar ise ücretsiz. Vapurlar, pazartesi haricinde saat 08.30’da Karşıyaka İskelesi’nden, saat 09.00’da Üçkuyular İskelesi’nden hareket ediyor. Hafta sonları, yoğunluğa bağlı olarak aynı saatlerde ek seferler koyuluyor. Adadan dönüş saati ise 17.45. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği ada seferleri için biletler Karşıyaka, Üçkuyular ve Konak iskelelerinde satılıyor.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.