REKLAM ALANI

KHA HABERLER

İZMİR İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ÖZEN KIZILIRMAK’ IN, AR-GE ÇALIŞMALARI HAKKINDA AÇIKLAMALARI

İZMİR İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ÖZEN KIZILIRMAK’ IN, AR-GE ÇALIŞMALARI HAKKINDA EGESERHATHABER’ E AÇIKLAMALARI





İzmirli kadınlar bayraklaşıyor
Maksadı biliyoruz: Hedef 2023
Yolu biliyoruz! Ak yol
Maksada gideni biliyoruz! Türkiye
Türkiye'nin sevda yolundaki rehberini biliyoruz!
Recep Tayyip Erdoğan...


Ak parti İzmir il kadın kolları başkanı  sayın Özen Kızılırmak ve  AR–GE den sorumlu başkan yardımcısı Sevgi Begeç  ile yönettikleri  çalışmalarında bu sefer Konak’ ta toplanan ak kadınlar  AR–GE başkanlığı, ilçelerde çözüm sürecini kadınlara anlatıyor.

AR–GE başkanı yardımcısı Sevgi Begeç ve komisyon üyesi Özge Temel, ilçelerimizi tek tek ziyaret ederek hanımlarımıza başkanlık sistemi ve çözüm süreci hakkında akıllarda kalan soruları cevaplandırıyor ve bilgilendiriyor. Konak ilçe kadın kolları başkanı Sevim Tozan başkanlığında yapılan toplantı yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşti.
AK Parti teşkilatında çözüm süreci ve başkanlık sistemi ile ilgili bilgilendirme yapıldı.  Sahaya donanımlı çıkmaları için bu çalışmayı 20 ilçede bitirdiklerine değinen Sayın Kızılırmak, çalışmalarına devam edeceklerini ekledi. Gerçekleştirdikleri yürüyüşün coşkusuna AK Parti il başkanı Sayın Ömer Cihat Akay’ ın da bir süre katılmasıyla bayraklarla birlikte yollar şölen havasına büründü. Coşku doruğa çıktı.
İzmir il kadın kolları başkanı sayın Özen Kızılırmak, bu yürüyüşe katılan başta  AK Parti il başkanı Sayın Ömer Cihat Akay ve tüm ilçe başkanlarına ve yönetimlerine candan teşekkür ederek:
“Ak İzmir’in ak gençleri sevgi yürüyüşünde sevda yolunda İzmir il kadın kolları yürümeye devam ediyor, güzel İzmir’ de girilmedik mekan bırakmıyor. İzmir il ve ilçe kadın kolları ak sevdayla İzmir’ in ak günleri için çalışıyor, İzmir kazanıyor.
Maksadı biliyoruz: Hedef 2023
Yolu biliyoruz! Ak yol
Maksada gideni biliyoruz! Türkiye
Türkiye’nin sevda yolundaki rehberini biliyoruz!
Recep Tayyip Erdoğan...

İzmirli kadınlar bayraklaşıyor...

AR-GE den sorumlu başkan yardımcım Sevgi Begeç ile programladığımız organizasyonlarla başarı grafiğimizin yükseldiği rakamlardan da anlaşılıyor. 2  yıl önce göreve geldiğimizde kadın üye sayımız 77400 idi, şu an üye sayımız 166000 e ulaşmıştır. Kadın kollarımız, il ve ilçe teşkilatları aralıksız ve özveriyle çalışıyor. Allah utandırmasın inşallah.” şeklinde konuştu.

Öte yandan İzmir gençlik kolları il başkanı sayın Bilal Kırkpınar İzmirli gençlerin kendilerine emanet edilen vatan toprağı hakkında üstün bir bilincin ve asil bir kanın varisi olduğunu söyledi.


Biz de EGESERHATHABER olarak kendilerine başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.