REKLAM ALANI

KHA HABERLER

MERSİNLİ YUNUS EMRE'YE ADAY





MERSİNLİ YUNUS EMRE'YE ADAY





MERSİNLİ YUNUS EMRE'YE ADAY 

AK Parti Manisa Merkez İlçe teşkilatı ramazanın ikinci günü merkez ilçeye bağlı köy, belde ve mahalle muhtarlarına Öğretmenevi’nde iftar verdi. AK Parti Manisa merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli’nin iftar sonrası yaptığı konuşma sırasında partili bir gencin, “Başkanım seni Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz” demesi üzerine teşkilat üyeleri de gence katılarak Mersinli’nin Yunus Emre ilçesine aday adayı olması için destek verdiler.
HABER: Özcan Özkan

AK Parti Manisa merkez İlçe Başkanlığı her yıl merkez ilçeye bağlı mahalle, köy ve beldelerdeki parti yöneticilerine iftar yemeği verdi. Toplu olarak yapılan iftar sonrasında AK Parti merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli’nin gecenin konuşmasını yaptığı sırada bir partilinin Mersinli’ye “Başkanım seni belediye başkanı olarak görmek istiyoruz” cümlesinin ardından tüm partililer Mersinli’nin aday adayı olması konusunda tezahüratta bulundular.
KULUN PLANI VARSA ALLAH’INDA BİR PLANI VARDIR
Konuşmasına Kuran-ı Kerim Enfal Suresi 30. Ayetini (Kulun bir planı varsa Allah’ında bir planı vardır) okuyarak başlayan Başkan Mersinli, insanın kulluk dışında bir görevi olmadığını ve yapılan iyi yâda kötü planların üzerinde daha büyük bir plancının olduğunu ifade ederek başladı.
TEŞKİLATTAN MERSİNLİ’YE DESTEK
İnanmış bir teşkilat yapılarının olduğunu ve bu teşkilatın da önümüzdeki yerel seçimlere de en iyi şekilde hazırlanacağını belirten Başkan Mersinli, birilerinin devamlı planlar yapmaya devam ettiğini ancak teşkilat olarak öncelikle kendi planlarının Allah’ın planına uygun olması gerektiğini söyledi. Bu konuşmayı yaptığı sırada partili bir gencin Mersinli’nin belediye başkanı olması konusundaki tezahürati üzerine Başkan Mesinli de karşılık olarak “Allah’ın hesabına uyarsa o da olur İnşallah”diyerek cevap verdi.
ŞEÇİM HAZIRLIKLARI SON SÜRAT
Seçim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve sandıklarını tamamlamayan yöneticilerin acele etmesi gerektiğini belirten Mersinli, bilinçli bir çalışma sonucunda en iyi sonucun alınacağını söyledi.
Mersinli, tüm teşkilat yöneticilerine bulundukları mahalle, köy ve beldelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin
Başkan Mersinli, 28 Temmuzda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılacağı Ortaköy’deki iftara tüm teşkilatı davet etti. 22 Temmuzda Muhtarlar derneğini iftarı olduğunu da belirten Mersinli, gençlik kolları ve kadın kollarının da iftarlarına tüm teşkilatı davet etti.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.