REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Başkan Vahyettin Kaya Farkını Ortaya Koydu...


"Medyatik başkanlığa Ağrılılar prim vermiyor. Zaman hizmet zamanı."

    22.06.2013 saat: 19.00 da Menemen Asarlık Ağrılılar Derneği'  nde yaşanan güzel bir gelişmeyi Ağrılılara müjdelemek yine EGESERHATHABER' e nasip oldu. Yapılan olağanüstü toplantıda, gündem maddesi Ağrılılar Federasyonu genel başkan yrd. ve Asarlık Ağrılılar Derneği bşk. Sayın Vahyettin Kaya hemşehrimiz, bizimde bulunduğumuz kıran kırana pazarlıkta 382 m^2  bir arsayı yönetimi önünde satın alıp bedelini ödedi ve derneğe resmen bağışladığını ifade etti. Ayrıca Ramazan Bayramı' nın ertesi günü bu parsel üzerinde 200 m^2 lik taziye evi, çay ocağı, başkanlık odası, iki cephesinin de cam olacağı, güzel bir bina yapacaklarını ifade ettiler. Ve bu yapacakları hizmetten beklentilerinin sadece dua olduğunu ekledi. Böyle demesine rağmen yönetim kurulu üyesi Reşat Avcı; "betonu ben yaptıracağım." diye söz aldı. Ayrıca yönetim kurulu üyesi Ahmet İlhan boyalarının işçiliğini ben karşılayacağım." diye ifadede bulundu. Yönetim kurulu üyesi Sn. Rıfat Yıldız ise yapının tüm tuğlalarını kendisinin karşılayacağını belirtti. Ağrılılar federasyonu yönetim kurulu üyesi Sn. Celal Bayar, alınan kararla Menemen  Asarlık Ağrılılar derneği yönetim kuruluna dahil edildi. Toplantıda hazır  bulunan bazı isimler:
Ağrılılar Federasyonu Bşk. yrd. ve Menemen Asarlık Ağrılılar dernek başk. Vahyettin Kaya, Ağrı Eskiharman Köyü derneği Bşk. EGESERHATHABER kurucu başk. Sn. Zakir Kaya, Federasyon yönetim. kur. üyesi Celal Bayar, Ağrılılar Federasyonu yön. kur. üyesi Bışar Avcı, Reşat Avcı, Engin Avcı, Erol Avcı, Seyat Avcı, İlhan Atlı, Yılmaz Atlı, Ahmet İlhan, Rıfat Yıldız, Çetin Yıldız, Nazım Bozboğa, Cemal Kaya, Hacı Çelik, Metin Çimen, Metin Yıldız, Necmettin Baydar ve birçok Ağrılı hemşehrimiz.

    Geçen günlerde Ağrılılar Federasyonu genel başkanı Sn. Hasan Karabağ' ın Diyadin' e bir köyde okul yaptırma müjdesinden sonra, şimdi bir başka Ağrılılar dernek başkanımız Sn. Vahyettin Kaya' nın derneğe arsa ve bina bağışlamasından onur duyduk ve sizlerle paylaşıyoruz. Devamını diliyoruz. Bu örnek çalışmayı ve Ağrılıya vefayı ve birlik-beraberliği, dostluğu, insanlığı örnek oluşturabilecek bu takdire şâyân bağışı yapan Sn. Vahyettin Kaya beyefendi'yi EGESERHATHABER ekibi olarak can ı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyor, teşekkür ediyoruz. Her zaman yanlarında olacağız. Ağrılılara hizmette bulunan herkese her zaman destek olacağız. Saygılarımızla.

EGESERHATHABER, Serhat Kaya































 satın alınıp bağışlanan arsa bu merkezi bir yer yol ağzı 4 kat imarlı




Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.