REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Askıda Kur'an Kampanyasında Manisa'da 2 Bin 184 Kur'an Toplandı

Askıda Kur'an Kampanyasında Manisa'da 2 Bin 184 Kur'an Toplandı



Askıda Kur'an Kampanyasında Manisa'da 2 Bin 184 Kur'an Toplandı,

Kur'an' kampanyası çerçevesinde, Manisa'da bu yıl 2 bin 184 Kur'an toplandı.
NT Mağazaları tarafından üç yıldır sürdürülen 'Askıda Kur'an' kampanyası çerçevesinde, Manisa'da bu yıl 2 bin 184 Kur'an toplandı.

NT Mağazası Manisa Şube Müdürü Hasan Karaş, şu ana kadar yüzlerce Kur'an'ı öğrencilere verdiklerini belirterek, kampanyanın Ağustos ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi. NT Mağazaları tarafından başlatılan 'Askıda Kur'an' kampanyasında ihtiyaç sahiplerine hediyelerini takdim ettiklerini aktaran Karaş, geçen yıl kampanya sayesinde hayırseverler tarafından 2 bin kişiye hediye Kur'anları dağıttıklarını kaydetti. Son bir haftada 220 Kur'an'ın askıya alındığını belirten Karaş, hedeflerinin geçen sene dağıtılan Kur'an sayısını geçmek olduğunu söyledi.

Bir tane alan olduğu gibi 10 tane de Kur'an alanın olduğunu belirten Karaş, "Bir tanesini kendine alırken, diğerlerini başkalarına dağıtılması için mağazamıza bırakıyor. Camilerimize, Kur'an kurslarımıza duyurularda bulunduk. Müşterilerimizin isimlerini yazdığımız Kur'anları yaz Kur'an kursuna katılan öğrencilerimize hediye ediyoruz. Kampanyamız ağustos ayında da devam edecek. Hayırseverlerimizin bu konuda destekleri bizleri mutlu ediyor." diye konuştu.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.