REKLAM ALANI

KHA HABERLER

AVM SOYULDU POLİS ÖZEL EKİP KURDU TAKİPTE



AVM SOYULDU POLİS ÖZEL EKİP KURDU TAKİPTE


Polis AVM soygunu için özel ekip kurdu


Cumartesi gecesi Pekdemir Alışveriş Merkezi’nde meydana gelen soygunla ilgili Emniyet Müdürlüğü tarafından özel ekip oluşturularak geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Öncelikle AVM’nin güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, iki soyguncunun kaçtıkları istikametteki tüm güvenlik kamera görüntüleri de inceliyor

.Kınıklı Mahallesi Antalya Karayolu kenarında bulunan Pekdemir Alışveriş Merkezi, geçtiğimiz Cumartesi gecesi saat 23.45 sıralarında yüzlerini gizleyen iki kişi tarafından güvenlik görevlileri etkisiz hale getirilerek soyuldu. AVM kapanmadan önce idare bölümüne giden kapıdan giren iki soyguncu, kendilerini gizledi.
 İl Özel İdaresi eski Başkanı Halil Pekdemir’in kardeşi olan işadamı Cemal Pekmedir’e ait AVM’de kendini gizleyen iki soyguncu, diğer marketlerden gelecek olan paralarını beklemeye başladı. İki güvenlik görevlisi 12 ayrı marketten topladıkları para dolu çantaları merkez kasaya teslim etmek için AVM’nin idare kapısından girdikleri sırada iki soyguncu demir sopalarla saldırdı. Başlarına ve vücutlarına darbeler alan iki güvenlik, yanlarına silahlarını almadıkları için müdahale edemedi. Soyguncularla, güvenlik görevlileri arasında yaşanan arbede sonra güvenlik görevlileri yaralandı ve yere yığıldı. İki soyguncu ise, içinde yaklaşık 100 bin TL bulanan para dolu torbaları alarak kaçtı. Arbede sırasında soyguncuların iki torbayı yere düşürdükleri ve alamadan kaçtıkları öğrenildi.
Olay sonrası güvenlik görevlilerinden biri ayağa kalkarak vatandaşlardan 
yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş çaplı 
araştırma 
başlattı ancak soyguncuların izini rastlamadı. Öncelikli olarak AVM’nin 
güvenlik kamera kayıtları ardından çevredeki işyerlerinin kamera kayıtları 
alındı. Ancak soyguncuların, güvenlik görevlilerine saldırdığı bölümde 
kamera kayıtlarının çalışmadığı öğrenildi.
 Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü, soy­gun­cu­la­rı ya­ka­la­mak için Asa­yiş Şu­be­si’nden Hır­sız­lık, Ci­na­yet ve Gasp Bü­ro­la­rın­da gö­rev­li po­lis­ler­den özel bir ekip oluş­tur­du. Soy­gun­cu­la­rın kim­li­ği­ni tes­pit et­me­ye ça­lı­şan ekip, gü­ven­lik gö­rev­li­le­ri­nin ifa­de­si­ni al­dık­tan sonra şim­di­ye kadar AMV’de ça­lı­şıp da ay­rı­lan ki­şi­le­rin isim lis­te­si­ni aldı. Olay­la il­gi­li so­ruş­tur­ma sü­rü­yor.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.