REKLAM ALANI

KHA HABERLER

T D P MİLLETVEKİLİ ADAYI FATMA SOLMAZA SORDUK VE YANITLARI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ


T D P MİLLETVEKİLİ ADAYI FATMA SOLMAZA SORDUK VE YANITLARI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ



T D P MİLLETVEKİLİ ADAYI FATMA SOLMAZA SORDUK VE YANITLARI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ



NEDEN ADAY OLDUNUZ?
NEDEN TDP DEN ADAYIM DİYE SORAN HERKESE CEVABIMDIR..  HAKKIMDAKİ TÜM SORULARA BURDAN  ARACILIĞINIZLA YANIT VERMEYİ UYGUN GÖRÜRÜM....


SORU 1:. NEDEN TDP’ DE BAŞKA PARTİ DEĞİL
CEVAP: TDP temiz bir geçmişe sahip.Denenmemiş, laçkalaşmamış sözler verip,umutlar vaat edip sonra kimseyi hüsrana ugratmamış bir parti olduğu için..Kimseyi Ötekileştirmeden isminin önüne etnik kimlik koymaksızın her kesimi kucaklayacagına inandığım için.


SORU 2.: AK PARTİYLE SAGLAM İLİŞKİLERİ OLAN BİRİ NASIL OLURDA BU PARTİDEN ADAY GÖSTERİLİR?

CEVAP::Benim duruşum belliyken aday gösterildim. AK Partide dostluklarım ve arkadaşlıklarım var diye bu TDP den aday olmama engel değil.

SORU 3. EGER SEÇİLİRSENİZ NELER YAPACAKSINIZ?
CEVAP:Olurda iktidara gelirsek yeni yüzler, yeni isimlerle, tertemiz bir meclisle şaibeden uzak,şeffaf bir yönetim gelecektir.35 yılı aşkın bir dönemde aynı yüzler,aynı vaetler,hep aynı sözleri duyduk dinledik.Burda kararı verecek olan Halktır.Değişimi ancak Halk isterse, buna hazırsalar değişim gerçekleşir.

SORU 4. ŞANSINIZ YÜZDE KAÇ GÖRÜYORSUNUZ?
CEVAP:Bunun cevabını kendi özgür iradesiyle seçmenler belirleyecek.Partinin Mağusada ve ada genelinde, sağlam , köklü bir tabanı var zaten bunun yanında değişim ve yenilik isteyenlerde eklenirse umutluyum.Son sözü her zaman seçmen söyler onun için fazla bir şey söylemeyeceğim bu konuda.

Kendilerine EGESERHATHABER Olarak verdiği samimi cevaplardan dolayı çok teşekür ediyor başarılar diliyoruz sık sık haberlerını sizlerle paylaşmayı umuyoruz ANAVATAN'DAN YAVRU VATANIMIZ YEŞİL ADAMIZA KIBRISIMIZA KUCAK DOLUSU SEVGİLER YOLLUYORUZ
 ... Zakir KAYA...

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.