REKLAM ALANI

KHA HABERLER

İNSAN İÇİN UMUT DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ VE FAALİYETLERİ HAKKINDA BAŞKANISAYIN MENŞURE GÖKÇE İLE DERNEK HAKKINDAKİ RÖPORTAJIM




İNSAN İÇİN UMUT DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ VE FAALİYETLERİ HAKKINDA BAŞKANISAYIN MENŞURE GÖKÇE İLE DERNEK HAKKINDAKİ RÖPORTAJIM 



Sayın başkan Menşure Gökçe, bizlere kendinizden ve ismi kulağa hoş gelen derneğinizin faaliyetlerin den bahseder misiniz?  Faaliyet alanlarınız ve projeleriniz, yönetiminiz, amacınız; kısacası vizyonunuz, misyonunuz,  derneğinizin faaliyetleri hakkında okurlarımızı aydınlatır mısınız lütfen?  


Yönetim kurulu başkanı  Menşure Gökçe, Belgin Zal, İbrahim Kılınç, Belgin Çetiner, Yücel Akbaba, Müşerref Avcıoğlu, Zeliha Elmalı, Hacer Canoğlu, Songül Eren, Murat Gör, Gülnur Taban , Halide Güren, Ayten Hiçyılmaz, Ufuk Akbaba, Fadik Felek, Salih Kutlu çiçeği burnunda yeni derneğimizin bizler kurucu üyeleriyiz.
İnsan İçin Umut Dern

eği: Belirli amaclarını gercekleştirmek için dernekçe sürdürülecek çalışma konuları ve biçimleri faaliyet alan derneğimiz, öncelikle insanların huzur, güven ve barış içerisinde yaşayabilmelerini temin etmek, insanlığın yararına insanları ilgilendiren tüm konularda çalışmalar yapmak, gerktiğinde ilgili kurumlarla ortak projeler üretmek, sorunlara pratik çözüm aramak amaçları ile kurulmuştur.
 VİZYONUMUZ : İnsan İçin Umut Derneği olarak vizyonumuz; toplum içerisinde dengeler dahilinde, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın, insana değer vermek, insanı sevmek ve insanlık adına hizmetler sağlamaktır.
İzmir' de çok iyi çalışmalar yapıyoruz ve herkesin desteğini yanımızda görüyoruz. Hizmetlerimizi en iyi şekilde yapıyoruz ve gönüllü üyelerimizle yılmıyoruz; her türlü hizmeti hak için halkımıza yapmayı kendimize şiyar edindik. Ramazan' da ihtiyaç paketleri ve iftarlar gerçekleştirmeyi planladık. Geçtiğimiz günlerde kadına şiddet paneli düzenledik. Bu panelden iyi eleştiriler aldık. Yine barış ve kardeşliğimizi pekiştirmek adına barışa katkı paneli yapacağız ve ülkemizin her sorununa dernek olarak çözüm yolu ve çözümlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. 
Bizim derneğimize Mevlana söyletisi gibi, "Kim olursan ol gel." diyoruz. İnsan İçin Umut olun. Sizleri de aramıza, derneğimize bekliyoruz. Katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun.  İnsan İçin Umut Derneği olarak misyonumuz; insanlık faydasına yapılan ve yapılacak olan her türlü katkının oluşturulabilmesi için projeler üretmek, üretilen projeleri yerel ve ulusal yönetimler, kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde çalışarak hayata geçirmektir.son olarak Mevlana' nın dediği gibi: "Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir." 

Sözlerini Mevlana' nın bu güzel sözüyle tamamlayan değerli başkan Menşure Gökçe Hanım'a biz de EGESERHATHABER olarak teşekkür ediyor, başarılarını yürekten kutluyoruz.
  • Adres:
    Fevzipaşa Mah. 847A/1 sok. No:8 Sağlık İşhanı Kat :1 D:114 Konak/İzmir




Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.