REKLAM ALANI

KHA HABERLER

YANGIN İZMİRDE HAVA TRAFİĞİNİ İZİN VERMİYOR

YANGIN İZMİRDE  HAVA TRAFİĞİNİ İZİN VERMİYOR

İzmir alevlere teslim oldu
İZMİR- İzmir’in Menderes İlçesi ile Gaziemir Sarnıç-Torbalı Kısıkköy arasında kalan ormanlık alanda bir kaç yerde aynı anda başlayan yangın, Adnan Menderes Havaalanı ve Kısıkköy Sanayi Sitesi’ne çok yaklaştı, çok sayıda itfaiye ve orman ekibi seferber edildi. Yoğun alev ve duman nedeniyle uçak seferleri yapılamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Torbalı’dan İzmir’e geliş yönünde, yolun havaalanı tarafında Sarnıç Ormanları olarak bilinen bölgede 4-5 yerde aynı anda başlayan yangına orman işletmelerinin söndürme ekipleriyle, bölgedeki tüm itfaiye ekipleri müdahale etti. Havadan helikopter ve söndürme uçağının da müdahalesine rağmen alevler kontrol altına alınamadı. Kısıkköy-Torbalı, İzmir-Aydın karayolu tamamen trafiğe kapandı. Çam ormanları cayır cayır yanarken, havalanına giriş çıkışlar da kesildi, yoğun dumandan dolayı uçak seferleri iptal oldu.

Alevlerin, rüzgarın da etkisiyle Kısıkköy Sanayi Sitesi’ni ve havaalanı komleksini de tehdit ettiği öğrenildi. Sarnıç’tan sanayi sitesine kadar geniş bir alanda devam eden yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.