REKLAM ALANI

KHA HABERLER

AK Parti İzmir’de Yeni İlçe Başkanları Belirlrdi


AK Parti İzmir’de istifaları alınan 5 ilçeye yeni atama yapıldı. Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından seçilenlere görevleri tebliğ edildi.
Genel merkez Gaziemir, Güzelbahçe, Seferihisar, Narlıdere ve Urla’da bundan sonra süreci yürütecek ilçe başkanlarını tespit etti. Ankara’ya çağrılan üçer isim arasından birine yeni görev tebliğ edildi. 

İstifası alınan İlçe Başkanı Reşat Kocaman’ın yerine iki dönem Anavatan Partisi’nden belediye başkanlığı yaptıktan sonra AK Parti’ye geçen ve yerel seçimlerde aday gösterilen Hamit Nişancı Seferihisar'da AK Partinin yeni ilçe başkanı oldu. 


Cemaat-Hükümet kavgasının ardından partide yaşanan tartışmalı süreçte istifa eden Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün’ün yerine atanan Hüseyin Uzun yeniden güven tazeledi.
Yerel seçim sürecinde partinin yara aldığı Urla’da da değişime gidildi. İstifası alınan İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, bu dönem görev istemedi. Parti, Urla ilçede görevi Safiye Özcan Çiçek’e verdi. 


Parti, Güzelbahçe’de istifası alınan Kadri Kahrıman’ın yerine geçecek olan yeni ismi belirledi. Güzelbahçe’nin yeni ilçe başkanı Oğuz Taboğlu oldu. 

Yeni il başkanı atanmasından sonra ilk istifayı veren ilçe olan Narlıdere’de uzun süre ilçe başkanlığını yapan Mehmet Acar’ın yerine de yeni bir isim geldi. Ak Parti, Narlıdere'de yeni görevi Aslan Bilgi’ye verildi. 

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.