REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Sokaklar karıştı

Kadıköy Boğa heykelinin bulunduğu meydanda Kobani'ye destek için toplanan gruplara polis TOMA ve gazla müdahale etti.
Meydanda toplanan grubu uyaran çevik kuvvet ekipleri daha sonra eylemcilere TOMA ile su sıktı, gazla müdahale etti. Müdahale sırasında başından yaralanan avukat Tamer Doğan hastaneye kaldırıldı. Daha sonra yaralı çevredekilerin yardımı ile kucaklanarak hastaneye kaldırıldı. Ara sokaklara dağılan gruba polis müdahalesi devam ediyor.


BİRÇOK YERDE EYLEM VAR
Öte yandan Ankara, Eskişehir ve Antakya'da da Kobani'ye destek yürüyüşleri yapmak isteyen gruplara polis müdahale etti.
MUŞ'TA POLİS BİR KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ İDDİASI
Dicle Haber Ajansı, Muş'un Varto ilçesinde çıkan olaylarda polisin gerçek mermi kullanarak 25 yaşındaki Hakan Buksur isimli gencin ölümüne neden olduğu iddia edildi.
Haberde yer alan iddiaya göre, Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan eczanelerin bulunduğu noktada, panzerden açılan ateş sonucu beyni dağılan Buksur olay yerinde yaşamını yitirdi. Cenaze yurttaşlar tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olay ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.
ESENYURT'TA BÜYÜK HASAR VAR
Göstericiler Esenyurt'ta belediye binasına büyük zarar verirken binanın yanında bulunan bazı arabaları da ateşe verdi. Bazı bankamatiklerin de tahrip edildiği görüldü. Yakılan malzemeler arasında Kur'an surelerinin de olması dikkat çekti.




Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.