REKLAM ALANI

KHA HABERLER

BU FOTOĞRAFI DOĞRU ALGILAMAK VE TEŞEKKÜR

Merkezi İzmir’de bulunan Anadolu Birliği Derneğinin çağrısı üzerine 170 dolayında (isimleri bende kayıtlı) sivil toplum örgütü bir araya geldi.
Gördüğünüz fotoğrafta; güzel ülkemizin, güzel insanları bir araya geldi. Yurdumuzun bütün renklerini temsil eden, Federasyonlar, Dernekler, meslek odaları, kulüpler, mecliste grubu bulunan siyasi partilerin temsilcileri hep bir ağızdan “BİRARADA KARDEŞÇE, EŞİT KOŞULLARDA” yaşama kararlılığını dillendirdiler.


Kuşatma, saldırı ve katliam tehdidi altındaki Kobani halkıyla dayanışma içinde olduklarını açıkladılar. Son sokak eylemlerinde yaşanan şiddeti, terörü,yağmayı kınadılar. Çözüm sürecine sahip çıktılar. Sorunların sokakta değil mecliste (TBMM) de çözülmesi gerektiğini haykırdılar.
Şehitlerini andılar. Olaylarda yaşamını yitiren vatandaşlara dua ettiler. Ailelerinin acısını paylaştılar.
Anadolu Birliği Derneği Genel Sekreteri olarak; bu çağrımıza katılan bütün sivil toplum örgütlerine, siyasi partilerimizin temsilcilerine teşekkür ederim. Saygılarımı sunarım.
İnşallah bir sonraki toplantıda Kobani halkının kurtuluşunu, çözüm sürecinin hayırlı biçimde sonuçlanmasını. Büyük Türkiye’nin huzurunu, kardeşliğini kutlarız.



Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.