REKLAM ALANI

KHA HABERLER

İDRİS ORTAKAYA YAZDI: BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN…

                                            
Bayramlar, barış ve kardeşliğin pekişmesine vesile olan önemli kutsal günlerimizdir. Bu kutsal gün arifesinde, bölgemizde yaşanan insan katliamına tarafsız kalma gibi bit tavır sergileyemeyiz. Olaylara karışmak istemesek dahi, olaylar bizi içine çekmektedir.
          Komşu ülkelerde yaşanan bu vahşetten, bu insanlık dramından kaçan ve ülkemize sığınan 1,5 milyon insana kucak açarak insani görevimizi çok fazlası ile yapmak zorunda kalmışız. Keşke bununla yetinmiş olunsaydı. Bölgede akan kanın durması için bir takım kan emicilerinin tasfiye edilmesi gerekmektedir. Bu anlamda, ülke olarak meşru müdafaa hakkımızı kullanmak zorunda olduğumuz gerçeği ile karşı karşıya bulunmaktayız. Bu hakkı kullanırken, bölgedeki kan gölünün büyümesine bizde katkı sunmuş olacağız.
          Çok zor bir dönemecin içindeyiz. Bölgemizde devam eden bu vahşete son vermek için, müdahale etmekten başka şansımız kalmamıştır. Millet Meclisine sunulan tezkere önergesi, Meclis tarafından onaylanmış ve hükümetimize görev verilmiştir. Şimdi yapılacak tek şey; tüm Türkiyeliler olarak, devletimizle bütünleşmek ve birlik içinde hareket etmektir. Bundan böyle iktidar, muhalefet gibi ayrımlar yapılmadan birlik ve beraberliğimizi tüm siyasi ve şahsi çıkarlarımızın üstünde görebilecek bir strateji geliştirmeliyiz.
          Bölgemizdeki bu vahşet, ülke gündeminin birinci sırasına oturmuştur. Bundan en az zararla kurtulacağız. Buna eminim bizim ülkemiz bu bölgenin en büyük ve en güçlü ülkesidir. Hükümetimizin, bölgeye ilişkin politikası tutarlı ve düzgün bir politikadır. Allah yardımcımız olsun.
          İslam alemi demek içimden gelmiyor. Ne yazık ki böyle bir alem yok. Biri birlerini Allah adına katledenlere münafık alemi denir. Henry Kissinger  “artık Amerika ile İslam arasında savaş yok, savaş İslam’la İslam arasındadır.” Diyerek önemli bir gerçeğe vurgu yapmıştır. İslam ülkesi olduklarını iddia eden tüm ülkelerde, ABD’nin programı aynen uygulanmaktadır. Allah bu insanlara akıl fikir ihsan etsin.
          Bu kutsal günün, ülkemize, bölgemize ve tüm dünyamıza, sevgi, barış, huzur ve mutluluklar getirmesini diler, saygılarımı sunarım.

                               ...İDRİS ORTAKAYA...

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.